Lukaku till Tottenham: Återförening med Conte?

Ryktena säger att Chelseastjärnan Lukaku ska återförenas med Conte i Tottenham

Romelu Lukakus klubbframtid har kastats in i rampljuset efter en explosiv intervju. Den belgiske anfallaren avslöjade att han ångrade att han lämnade Inter för Chelsea i augusti. Lukaku blev därefter borttagen av tränare Thomas Tuchel inför söndagens 2-2-match mot Liverpool.

Tuchel kan inte vara speciellt nöjd med detta uttalande av Lukaku och personligen tycker jag att Lukaku känns oseriös numera vad gäller alla klubbar och hoppande dem emellan på senaste tiden. Oavsett om han är en skicklig anfaller eller inte.

chelsea

TOPPNYHET – LUKAKU KAN GÖRA EN FANTASTISK ÖVERGÅNG TILL SPURS

La Gazzetta Dello Sport hävdar att den oroliga Chelsea-anfallaren Romelu Lukaku skulle kunna göra ett byte över staden till Tottenham för att återförenas med Antonio Conte. Lukaku och Conte arbetade tillsammans i Inter där de vann Serie A-titeln förra säsongen.

Anfallaren avslöjade sin frustration i Chelsea under helgen och Tuchel gav inga garantier om hans framtid.

Summering

Erling Haaland kommer inte att lämna Borussia Dortmund under transferfönstret i januari, rapporterar Fabrizio Romano. Haaland har ännu inte bestämt sig för sin nästa destination, trots rykten om en förhandsöverenskommelse med Real Madrid och Barcelona.

Ara hävdar att Barcelona kommer att erbjuda Ousmane Dembele till Manchester United som en del av en bytesaffär mot den önskade anfallaren Anthony Martial.

Tottenham och West Ham United är båda intresserade av att värva Wolves Adama Traore, hävdar Telegraph. Wolves vill ha 20 miljoner pund för den spanske anfallaren.

Olympiakos guineanska landslagsmittfältare Aguibou Camara drar till sig intresse från Milan och Liverpool, hävdar Calciomercato.

Detta var denna dagens lilla Silly Season genomgång med rykten vad gäller kommande affärer. Vi får alltid ta alla dessa rykten med en stor nypa salt, men att Lukaku inte är speciellt populär varken bland fans eller tränare i Chelsea kan vi nog alla vara på det klara med just nu.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *