Liverpool: Vill köpa Gavi från Barcelona

Ryktena säger att Liverpool ska köpa Gavi i samband med Barcelonas ekonomiska utmaningar. Den stigande spanska stjärnan Gavi har fått många beundrare sedan han bröt ut på den stora scenen förra året. Vi får se vad som händer eller om det bara är rykten. 

Mera silly season nyheter

Gavi har gjort 26 La Liga-matcher för Barcelona trots att han bara fyllde 17 år i augusti.

Tonåringen har också blivit uttagen i Spanien med fyra framträdanden.

TOPPNYHET – REDS PLANERAR GAVI

Liverpool är redo att göra ett djärvt köp av Barcelonas tonåring Gavi, med tanke på Blaugranas ekonomiska problem, rapporterar Daily Express. Barca har försökt övertyga 17-åringen att skriva på nytt kontrakt med klubben men har ännu inte uppfyllt hans lönekrav.

De röda hoppas kunna dra nytta av den situationen, med sikte på ett erbjudande inom en snar framtid.

Engelsk fotboll

Summa summarum

– Borussia Dortmund för kontraktssamtal med den avgående Bayern München-försvararen Niklas Sule, hävdar Transfermarkts Manuel Veth. Sule har bekräftat att han kommer att lämna Bayern när hans kontrakt löper ut i slutet av den här säsongen och uppges begära 12-15 miljoner euro per säsong.

– Den tidigare tyska landslagstränaren Joachim Low är på väg att bli Carlo Ancelottis efterträdare i Real Madrid, hävdar El Nacional.

– Barcelona skulle kunna slå till mot Chelseas mål Jules Kounde och katalanerna planerar en flytt utanför säsongen för Sevillas försvarare, enligt Daily Star.

– Express rapporterar att Barcelona också försöker att sluta avtal om Chelseas försvarare Cesar Azpilicueta och Andreas Christensen de kommande dagarna.

– Manchester United och Chelsea kommer båda att jaga West Ham Uniteds Declan Rice i nästa transferfönster, rapporterar Sky Sports.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *