Juventus: Martial är alldeles för dyr att köpa från United

´Inte till de siffrorna´ – Juventus utesluter att köpa Man Utd:s Martial. Juventus har uteslutit en flytt för Manchester Uniteds Anthony Martial efter att ha blivit förbluffade av kostnaden för en affär för att ta in fransmannen.

Mer om Silly Season 

Martial för dyr för att slå till på

Klubbchefen Maurizio Arrivabene sa att kostnaden som skulle vara involverad i att värva anfallaren gjorde att det var en omöjlighet. Martial saknades i Uniteds trupp i lördagens 2-2-match i Premier League mot Aston Villa, vilket den tillfälliga ledaren Ralf Rangnick förklarade med att spelaren inte ville vara med.

26-åringen förnekade dock att så var fallet och han och Rangnick verkar ha löst sina problem. Ex-Monaco-mannen Martial har gjort 79 mål sedan sin United-debut i september 2015 – endast Marcus Rashford (91) har gjort fler mål för klubben under den perioden.

Manchester United Fotboll

Får lite speltid i United numera

Men han har bara spelat 358 minuter i förstalaget den här säsongen och bara gjort ett mål en gång, och en avgång i januari kan vara vettigt för alla parter. Martial har kontrakt med United fram till 2024.

Juventus har kopplats ihop med honom, men Arrivabene sa till Sport Mediaset: ”Absolut inte till de siffrorna. Vi väntar inte på att de ska komma ner, vi väntar inte alls. Vi pratar inte om det.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *