Wayne Rooney: Man Utd legend och Amazon-dokumentär

Manchester United-fans kommer att bli glada över att klubbens legend Wayne Rooney snart kommer att få en dokumentär om sin karriär tillgänglig på Amazon. Klubbens rekordmålskytt har haft en karriär fylld av många dramatiska händelser, så det kommer inte att saknas underhållning.

Se fotboll här

Spelat för Everton och Manchester United

Rooney har under sin karriär spelat för Everton två gånger, Manchester United, DC United och Derby, där han för närvarande är manager. Hans Championship-lag har stora ekonomiska problem vilket har lett till ett avdrag på 12 poäng men den före detta engelske landslagsmannen lovade att han inte ska någonstans. Under tiden kommer United-fansen att vilja se hans karriärs toppar och dalar samt allt bakom kulisserna.

Old Trafford Man utd

Rooney ett händerslefullt liv

Rooney har aldrig varit långt borta från rampljuset så hans dokumentärfilm kommer att bli desto mer intressant för att han får höra om allt det som supportrarna kanske har hållits hemligt från. Derbymanagern tillhörde en gång en utdöende ras av gatufotbollsspelare och hans intelligens när det gäller kunskap om spelet gjorde att han kunde spela över hela planen.

I anfallet och på mittfältet

Rooney spelade till stor del som anfallare men figurerade också på båda flankerna, som offensiv mittfältare och som central mittfältare också mot slutet av sin karriär. Hans kärlek till att vara involverad i spelet ledde till att han sa att han föredrog att spela som nummer 10 snarare än som anfallare, trots att han regelbundet gjorde över 30 mål. Känd som en slagskämpe är det ingen överraskning att Rooney gärna kämpar sig igenom Derbys mest smärtsamma moderna ögonblick och United-fansen önskar honom fortfarande lycka till.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *