Tre spelare som Man Utd bör överväga att värva som fria agenter

Manchester Uniteds match mot Brentford har skjutits upp och kommer att spelas någon gång i framtiden, samtidigt som de röda djävlarna väntar på att se om matchen mot Brighton på lördag kommer att genomföras som planerat. Seagulls har också problem med COVID-19-utbrottet och det återstår att se vad som blir beslutet från Premier League.

Transferfönstret i januari

Men tills dess närmar vi oss snabbt 2022, vilket innebär att transferfönstret i januari börjar. Men det betyder inte bara det – det betyder också början på en sexmånadersperiod under vilken klubbarna kan förhandla med spelare vars kontrakt löper ut den 30 juni 2022. Detta innebär att Man United potentiellt kan börja titta på spelare som de kan skriva på en fri transfer, utan att behöva betala en övergångssumma till sin nuvarande klubb.

Självklart har den största medieuppmärksamheten i detta avseende handlat om två franska spelare, Kylian Mbappe och Paul Pogba. Men medan en av dem inte kommer att komma till Old Trafford och den andra redan är där, ska vi ta en titt på fyra intressanta spelare som Manchester United skulle kunna försöka värva på ett förkontrakt när 2022 anländer.

Manchester United Fotboll

Franck Kessie

Om det skulle finnas en perfekt lösning för Man United vid denna tidpunkt skulle det vara att värva Franck Kessie. Mittfältaren från AC Milan är en spelare som alla toppklubbar bör försöka värva. Han fyller 25 år på söndag och han har redan gott om erfarenhet på högsta nivå. Han är en stridbar och stark mittfältare, men också taktiskt medveten och tekniskt mycket bra.

Kessie är en riktig allroundspelare som begär en stor löneförhöjning i Milan, vilket är anledningen till att han fortfarande inte skrivit på någon kontraktsförlängning. Kanske kan Man United göra Kessie ännu mer orolig. Han är definitivt någon som skulle förbättra Man Uniteds mittfält.

Marcelo Brozovic

Om Kessie skulle förbättra Man Uniteds mittfält skulle Marcelo Brozovic enkelt passa in och bli en av de viktigare spelarna i truppen. Den kroatiska defensiva mittfältaren är så bra att folk i Italien är förvånade över att han fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt. Även om 29-åringen vill stanna i Inter och det verkar som om han närmar sig en kontraktsförlängning skulle det inte skada någon om United försökte se om spelaren skulle vara intresserad av att lämna Inter efter sju år i klubben.

Niklas Sule

Det verkar som att Manchester United vill förbättra sina alternativ för mittbackar, så varför inte försöka göra det med Niklas Sule? Han är definitivt någon som Ralf Rangnick skulle vilja ha i det här laget, eftersom Bayern-försvararen är någon som han känner mycket väl. Sule kom till Bayern 2017 från Hoffenheim och hans tid i München var inte alltid perfekt.

Men 26-åringen skulle definitivt vara en uppgradering av Eric Bailly eller Victor Lindelof och han skulle kunna anlända utan en rejäl övergångssumma. Det återstår bara att se om Bayern faktiskt kommer att försöka behålla honom. I så fall skulle Manchester United inte ha någon realistisk chans att locka tysken till Old Trafford. Men att hålla ett öga på honom skulle vara ett klokt drag.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *