Ronaldo ”väldigt lycklig” i Man Utd trots spekulationer

Cristiano Ronaldo är ”mycket lycklig” i Manchester United trots rapporter om bristande kemi i Red Devils omklädningsrum, enligt spelarens agent Jorge Mendes. Ronaldo avslutade ett treårigt samarbete med Juventus för att återvända till Old Trafford och har sedan dess gjort 14 mål i alla tävlingar och leder målprotokollet i Premier League och Champions League.

Gjorde mål senast mot Burnley

I torsdags gjorde 36-åringen ett mål och assisterade till ett annat i en 3-1-seger i Premier League över Burnley – anfallaren registrerar tvåsiffriga mål för en 17:e raka ligasäsong. Den segern förde United upp till sjätte plats i ligan mitt i spekulationer om att det finns en brist på sammanhållning i omklädningsrummet, men Mendes är säker på att Ronaldo är helt och hållet på plats igen i Manchester.

”Cristiano är väldigt lycklig i Manchester United”, säger Mendes till Sky Italia.

Manchester United Fotboll

Mendes går til Ronaldos försvar

”Han kommer att fortsätta med sina solida och fantastiska prestationer, som han alltid har gjort i sin karriär.

”Det kommer att bli en fantastisk säsong för honom. Det är jag säker på.” Mendes kommentarer kommer efter att Sky Sports expert och Ronaldos tidigare lagkamrat Gary Neville kritiserat den ”förödande” inverkan som ”gnällsäckar” Ronaldo och Bruno Fernandes hade på United-laget.

Alla spelare måste ta stort ansvar

Neville tog sikte på paret efter en undermålig insats i 1-1-matchen mot Newcastle United den 27 december. ”Ja, det har irriterat mig i ungefär två månader”, sa Neville om Portugalduons attityd. ”Dina bästa spelare i ditt lag, det är förödande när de spelarna ger den blicken och det kroppsspråket mot de andra. De måste hjälpa dem och vara fadern och morföräldern i laget.

Möter Wolves i första matchen 2022

”Jag tror att det är något fel där inne. Bruno gnäller hela tiden. Du måste vara där när dina lagkamrater behöver dig i de svåraste stunderna.” United möter Wolves nästa gång på måndag i sin första match för 2022 då de försöker vinna mark i sin jakt på topp fyra.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *