Rashford: Gör mål i absoluta slutminuten mot West Ham

Manchester United 1-0 West Ham: Rashford gör sent mål mot Hammers. Marcus Rashford slog till i sista stund när Manchester United hoppade före West Ham i racet om Champions League med en 1-0-seger på Old Trafford. En tråkig match såg ut att sluta i ett mållöst dödläge tills Edinson Cavanis låga kryss från vänster vändes in från nära håll av den inhoppande Rashford i den tredje minuten av stopptid.

Engelska fotbollen

Rashford gör ett bra inhopp

Cavani såg ut att vara möjligen offside när han tog emot en passning från Anthony Martial, men en VAR-granskning lät målet stå fast, vilket gjorde Hammers förkrossade. Resultatet innebär att West Hams manager David Moyes nu inte har vunnit en bortamatch mot sin tidigare klubb på 15 försök (L11 D4).

Manchester United Fotboll

Ronaldo nära att göra mål flera gånger

Cristiano Ronaldo fick se sitt osubtila skott från en tidig frispark gå rakt in i West Ham-muren, och det såg ut att bli en sådan dag.

Den 36-årige Ronaldo lyckades inte sätta huvudet på en farlig cross från vänster som slogs över av Fernandes, innan Diogo Dalot nickade en halvchans långt utanför, men handlingen var centrerad på mittfältet och varken David de Gea eller Alphonse Areola hade något skott att rädda före paus.

Ronaldo ville ha straff

Ronaldo ville ha en straff när han gick till marken under Kurt Zoumas utmaning och uttryckte frustration när domaren Jon Moss avslog överklagandet. West Ham hade bara vunnit två gånger på 25 tidigare Premier League-besök på Old Trafford (L20 D3), och de letade efter chanser i paus när värdarna dominerade bollinnehavet.

Areola gjorde matchens första räddning efter 49 minuter när han tryckte bort ett kraftfullt 15-metersskott från Fred, innan Bowen sköt i sidnätet i andra änden.

Rashford styr in bollen i målet i absoluta slutet av matchen

Raphael Varane styrde snävt över efter en hörna och United bytte ut Anthony Elanga mot Rashford strax efter timmen och Cavani kom in i matchen senare. En match med hälsosamma löften tycktes vara på väg att rinna ut i intet, tills armadan anlände. Ronaldo matade Martial som spelade in Cavani, och Rashford vid den bortre stolpen kunde helt enkelt inte missa.