Raphael Varane: Skadad – Komma tillbaka redan nästa vecka

Man Uniteds Raphael Varane skadad i Frankrike men kan återvända nästa vecka. Ole Gunnar Solskjaer står inför en defensiv skadekris i sitt Manchester United-lag när han förbereder sig inför resan till Leicester Citys King Power Stadium på lördag.

Läs mer om Man Utd här.

Raphael Varane skadad

Den franske landslagsmannen Raphael Varane haltade av efter 43 minuter av gårdagskvällens UEFA Nations League-final där les Bleus besegrade Spanien med 2-1 och tog hem den nya pokalen. Varane satt på bänken med bandage på höger lår och en skadeexpert har föreslagit att det kan röra sig om en skada på adduktor muskeln.

Om dr Brar har rätt kan det innebära allt från en till två veckors frånvaro för en skada av grad ett till en eventuell operation för en skada av grad tre. Experten säger att det sistnämnda scenariot är högst osannolikt eftersom Varane kunde gå av planen.

Old Trafford Man utd

Varane och Maguire – Båda skadade

Varane ansluter sig till Uniteds kapten och mittbackskollega Harry Maguire på skadelistan. Solskjaer sa vid en presskonferens nyligen att det fanns en chans att Maguire skulle bli återställd i tid till Leicester-matchen, men med bara fem dagar kvar har det ännu inte kommit några rapporter om att han återupptagit träningen.

Läge för Bailly och Lindelöf

Om både Varane och Maguire saknas är det troliga mittbacksparet Victor Lindelöf och Eric Bailly, med Phil Jones som ett alternativ. Bailly har bara spelat 90 minuter den här säsongen för United i 0-1-nederlaget mot West Ham i Carabao Cup. Detta var också det senaste tillfället som paret spelade tillsammans i hjärtat av Uniteds försvar.

Rashford på väg tillbaka

Det kan finnas bättre skadebekymmer för United längre upp på planen då Marcus Rashford ser ut att kunna återvända efter en axeloperation. United-fansen har inte haft lyxen att få se en fullt frisk Dr. Rashford på ett tag och utsikten att han kan kopplas samman med Cristiano Ronaldo är en munvattend tanke. Hoppas på en snabb comeback för Raphael Varane och att Harry Maguire snart är tillbaka i backlinjen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *