Paul Pogba: Real Madrid vill återigen värva Pogba

Real Madrid återuppväcker sitt intresse för att värva Paul Pogba nästa sommar. Real Madrid har enligt uppgift återuppväckt sitt intresse för Manchester Uniteds Paul Pogba efter imponerande uppvisningar under UEFA Nations League. Fransmannens kontrakt löper ut nästa sommar och fansen har ingen aning om huruvida han stannar efter den här säsongen eller inte.

Läs om fotboll här

Vill Pogba stanna eller vill han lämna?

Det finns motstridiga rapporter som hävdar att han överväger att stanna men lika många rapporter hävdar att han vill lämna. För tillfället är det känt att Pogba är fullt fokuserad på den här säsongen och överväger alla sina alternativ bakom kulisserna, men tiden tickar ut för Man United.

Manchester United

Lämnade för Juventus – Kom tillbaka

28-åringen har redan lämnat klubben tidigare på en fri transfer till Juventus redan 2012 och det ser alltmer troligt ut att de röda djävlarna kommer att förlora honom gratis igen. Enligt AS.com har Madrid återupptagit sitt intresse för mittfältaren och hoppas kunna säkra honom snart. Intresset startade igen efter att Frankrike vann Nations League, där Pogba stod för en rad imponerande prestationer.

Pogba och Mbappe till Madrid?

De spanska jättarna hoppas också att en signering av Pogba ska hjälpa till att övertyga PSG:s Kylian Mbappe att flytta till klubben. I United uppges han tjäna omkring 15 miljoner euro netto, vilket ändå skulle göra det möjligt för Real att skriva kontrakt med spelaren eftersom det inte skulle slå mot det lönetak som La Liga-klubbarna tvingas följa.

Real Madrid har försökt värva Pogba tidigare

Utslaget fortsätter med att säga att detta kommer att vara tredje gången som klubben kommer att försöka fånga den sensationella mittfältaren efter att ha försökt göra det 2016 och igen 2019. Han är en spelare som har uppskattat Bernabéu i många år och har talat med sina nära vänner om att han föredrar att spela för klubben.

Pogbas agent: Mino Raiola

Den enda anledningen till att förhandlingarna om en affär föll tidigare var på grund av den dåliga relationen mellan Mino Raiola, som är Pogbas agent, och den spanska klubben. Spänningar har enligt uppgift åtgärdats efter att de förbättrat sin relation när de förhandlade om Erling Haaland, som är en annan måltavla för klubben.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *