Paul Pogba: Nytt kontrakt i Manchester United?

Paul Pogba beredd att skriva ett nytt långtidskontrakt i Manchester United. Paul Pogba kan få slut på spekulationerna om sin framtid genom att skriva på ett nytt långtidskontrakt i Manchester United, hävdar den franska tidningen L’Equipe (gårdagens utgåva, sidan 8). 28-åringen har bara nio månader kvar på sitt nuvarande kontrakt, vilket har väckt tvivel om hans framtid med rapporterat intresse från Paris Saint-Germain och Real Madrid.

Läs om United här.

Paul Pogba och kontraktsförhandlingar

Pogba har inte offentligt uttalat sin avsikt att stanna i United, men det rapporteras att mittfältaren personligen har en önskan att förlänga sin vistelse i klubben. Han gillar inte utsikten att spela i Paris med Les Parisiens samtidigt som Madrid inte längre ser honom som en prioritet med huvudfokus på att landa Kylian Mbappe nästa sommar.

Manchester United

Pogba ändrat inställning sedan Ronaldo kom

Pogbas inställning till kontraktet har mjuknat i och med Cristiano Ronaldos ankomst i sommar. United är beredda att göra honom till en av Premier Leagues mest inkomstbringande spelare. Mitt i det ansträngda ekonomiska läget på grund av COVID-19 känner Pogba att United skulle erbjuda honom det bästa lönepaketet. Han siktar på omkring 20 miljoner euro årligen för att skriva på ett nytt kontrakt.

Åsikter om Paul Pogba

Pogba har blommat upp för United under den pågående kampanjen. Han har redan gjort åtta assist i alla tävlingar, varav sju i Premier League. Han befinner sig för närvarande på toppen av sin spelarkarriär. De röda djävlarna kommer troligen att göra allt som står inom deras räckhåll för att övertyga honom att binda sin långsiktiga framtid till klubben.

Det har spekulerats mycket om en ersättare till Pogba, men klubben vill helst komplettera honom med en defensiv mittfältare av hög kvalitet nästa sommar.

Enorm med sina assist denna säsong såhär långt

Den 60 miljoner euro värderade stjärnan har utmärkt sig från vänsterkanten under Ole Gunnar Solskjaer den här säsongen, men kan återgå till sin centrala mittfältsroll när kampanjen fortskrider. Marcus Rashford spelade nyligen i en vänskapsmatch efter att ha återhämtat sig från en axeloperation. Den engelske landslagsmannen kan bli en ordinarie startspelare från vänsterkanten efter landslagsuppehållet.

Önskan om att spela i Man Utd?

Pogbas önskan att stanna kommer att komma som ett enormt lyft för United. Det kommer inte som en överraskning om de slutför ett nytt avtal före januari då han kan förhandla fram ett förkontrakt med en utländsk klubb. Det har regelbundet hävdats att Pogba har en dröm om att spela för Madrid.

Även om de inte är aktivt intresserade bör United inte erbjuda dem en möjlighet att dra nytta av kontraktssituationen. Statistik från Transfermarkt.com.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *