Marcus Rashford meddelande till fansen

Marcus Rashford är tillbaka i spel efter 3 månaders uppehåll pga operation. Manchester United Football Club har varit tvungna att inleda den här kampanjen utan en av sina inhemska hjältar. Marcus Rashford gick under kniven i juli, då han hade brottats med ett antal skadeproblem. Ryggen, axeln och ankeln. Rashford kämpade sig igenom smärtbarriären för att representera klubb och land, med full vetskap om att han till slut skulle behöva opereras.

Läs mer om Man Utd här.

Lyckad återkomst av Marcus Rashford

I slutändan skulle det ske före starten av 2021/22, vilket innebär att han alltid skulle missa minst några månader av spel. Nåväl, jag är glad att kunna rapportera att Rashford gjorde en lyckad återkomst igår – han spelade i en vänskapsmatch bakom stängda dörrar mot Blackburn Rovers och gjorde två mål i processen.

Kort därefter skickade United-stjärnan ett meddelande till fansen och erkände att det kändes ”så bra” att spela sin första match på tre månader efter skadan. Efter att inte ha spelat sedan EURO 2020-finalen måste detta ha varit ett ytterst trevligt ögonblick för Rashford. Självklart är detta bara början på en lång resa och det kommer att dröja ett bra tag innan vi får se engelsmannen starta vecka efter vecka. Det är bara skönt att se honom tillbaka där ute.

Manchester United

Rashford enormt viktig för Manchester United

Det är lätt att glömma hur viktig Rashford är för det här laget. Han är en ytterst inflytelserik individ som bidrog till över 30 mål förra säsongen samtidigt som han praktiskt taget spelade på ett knä halva tiden. Att få tillbaka Rashy, fullt frisk, kommer att bli ännu ett vapen till Ole Gunnar Solskjaers förfogande. Den goda nyheten är att vi nu är mindre beroende av 23-åringen, vilket bara är bra för hela truppen.

Hoppas på bra spel framöver

För Rashford handlar det om att komma tillbaka till 100-procentig form så snabbt som möjligt och sedan göra sin vanliga positiva inverkan både på och utanför planen. Det är skönt att se dig tillbaka, Rashy! Rashford har ju varit väldigt viktig för laget under flera år och tillför alltid kreativitet, snabbhet och målfarlighet när han är på spelhumör.

Kan Rashford hoppa tillbaka direkt till sidan efter landslagsuppehållet? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *