Man United fans berömmer Jesse Lingard

Man United-fansen berömmer Lingard för hans toppmatch mot Villareal.  Man United-fansen älskade det genomslag som Jesse Lingard gjorde igår kväll mot Villareal. Nu kräver de att han ska starta från start. Tja, de lämnade det typiskt sent men Manchester United fick jobbet gjort hemma mot Villareal. Det var inte alls någon årgångsprestation, även om de tre poängen som nu finns på tavlan kan vara helt massiva i slutet av gruppspelet.

Läs mer om Man Utd här.

Jesse Lingard ger alltid järnet för laget

Ole Gunnar Solskjaer som ofta har kritiserats för sina byten förtjänar beröm för hur han blandade ihop det för att förändra matchen. Edinson Cavani bidrog med uthållighet och arbetsmoral. Det förändrade stämningen inne på arenan. Sedan kom Jesse Lingard in. Hemmahjälten förde med sig elitrörelser, högklassigt presspel och all sin erfarenhet till bordet. Det var hans skickliga, perfekt viktade touch som gjorde det möjligt för Cristiano Ronaldo att slå in ett inlägg och skapa kaos på Old Trafford!

Man UTD Old Trafford

Jesse Lingard förändrar matcher

Det här är inte första gången Lingard har förändrat en match. Det var hans matchvinnare mot West Ham United för ett par veckor sedan som gav oss alla tre poängen då. Medan varje gång han har tagit sig in på planen har engelsmannen haft en positiv inverkan.

Det är precis därför Solskjaer ville behålla honom. Det är exakt därför han förtjänar sin chans att starta. Vi har tur som har honom.

Jesse in i startelvan

I helgen besöker Everton Old Trafford. Det är en match som inte kommer att bli lätt. Vi kommer att behöva våra formstarka spelare. Han spelar bra medan spelarna framför honom inte gör det. Varför inte ge honom startplatsen och se vad han kan göra?

Som man kan förvänta sig skulle United-fansen ösa beröm över superinhopparen som ändrade matchen mot Villareal. Det var trevligt att se supportrarna tillbaka på hans sida.

Kolla in fansens reaktion på ett toppspel av Lingard här:

VILKEN KÄNSLA KÄMPA TILL SLUTET!!!! @jlingz #manchesterunited #cr7 pic.twitter.com/gRgVF5vX8Y

– Jesse Lingard (@JesseLingard) 29 september 2021
Jesse Lingard till start på lördag? Jag tycker att han förtjänar en chans.

– Keane Franey (@Keane_Franey) September 29, 2021
Vet inte vad mer Jesse Lingard kan göra för att få en serie matcher. Har konsekvent påverkat matcherna från bänken. Har spelat drygt 60 minuter i PL och CL den här säsongen och har fått två mål och en stor assist i går kväll.

– Rob Dawson (@RobDawsonESPN) September 30, 2021
Heder åt Jesse Lingard för hans roll från bänken ännu en gång 👏 pic.twitter.com/H72fY5TYDv

– UnitedReds (@UnitedRedscom) 29 september 2021

Jesse Lingard kan vara startspelare framöver

Det skall bli kul att se Jesse Lingard spela med Cristiano och Cavani framöver under året. Han kan verkligen vara skillnaden i matcher som står och väger eller sätta fart redan från start. borde han starta framöver? Har han kapaciteten? Hur bra kan anfallet vara? Vad händer när Marcus Rashford är tillbaka? Förtjänar Jesse Lingard att starta i helgen? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *