Lindelof missar West Ham matchen: Efter inbrott i hans hus

Victor Lindelof kommer att missa Manchester Uniteds möte med West Ham eftersom han vill stanna hos sin familj efter att hans hus utsattes för ett inbrott i onsdags. Lindelof startade tillsammans med Raphael Varane i 3-1-segern mot Brentford, men under sammandrabbningen i London gick han in i sitt hem medan hans fru och barn gömde sig inne.

Mer engelsk fotboll

Inbrottet har skakat familjen Nilsson Lindelöf

27-åringens fru Maja avslöjade på Instagram att hon låste in sig själv och sina två barn i ett rum innan inkräktarna tog sig in i huset. Uniteds tillfälliga manager Ralf Rangnick bekräftade på fredagen att den svenske landslagsmannen inte kommer att vara tillgänglig för lördagens Premier League-möte med West Ham eftersom han vill vara med sin familj.

”Jag pratade länge med honom på flyget hem från London”, sade Rangnick till reportrarna på sin presskonferens före matchen. ”Dessutom pratade vi i ungefär 20, 25 minuter i morse. Han berättade för mig vad som faktiskt hade hänt och att detta var en traumatisk händelse särskilt för hans fru och treåriga son.

Manchester United Fotboll

”Han sa till mig att han just nu behöver stanna hemma. Han vill inte lämna sin fru och sin familj ensamma, vilket jag kan förstå fullt ut, eftersom jag själv är far till två barn. ”Vi kom överens om att han inte kommer att träna i dag och att han inte kommer att vara tillgänglig för matchen i morgon.”

Får se om Sancho är med mot West Ham

Jadon Sancho, som var frånvarande under resan till Brentford Community Stadium, är fortfarande tveksam till mötet med Hammers.

Den före detta Borussia Dortmund-anfallaren missade mötet med Thomas Franks lag eftersom han var på en familjebegravning samma dag. Rangnick är fortfarande osäker på om Sancho kommer att vara tillgänglig för att möta West Ham.

”Jadon tränade inte eftersom han fortfarande bad om att inte få träna”, tillade han. ”Han deltog i begravningen på onsdagen. Det har fortfarande påverkat honom ganska mycket. Han förväntas vara tillbaka idag klockan tre. ”Just nu är jag inte säker på om han kommer att vara tillgänglig eftersom det var en viktig familjemedlem, någon som han stod nära hela sitt liv. Vi får vänta och se och prata efter träningen.”

Dalot och Telles som ytterbackar

De röda djävlarna kommer att vara utan Luke Shaw och Aaron Wan-Bissaka, som fortfarande är skadade, så Diogo Dalot och Alex Telles kommer troligen att fortsätta som ytterbackar. United ligger sjua i Premier League, två poäng bakom fjärdeplacerade West Ham med en match i ryggen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *