Fred kommer släpps inte från Brasilien i förtid

Manchester United har nu uppehåll på grund av landslagsuppehållet – vilket egentligen inte kunde ha kommit vid ett sämre tillfälle då de röda djävlarna hade det svårt innan. Ole Gunnar Solskjaer sitter nu utan tvekan och grubblar över våra dåliga resultat.

Nästa match är mot Leicester City

Nästa match är en match mot Leicester City. Det säger sig självt att den matchen inte kommer att bli lätt. Nåväl, vår uppgift har potentiellt gjorts mycket svårare eftersom Solskjaer ser ut att vara utan en av sina bästa spelare i den här matchen. Enligt Daily Mail har Brasilien gett United ett slag och bekräftat att en nyckelstjärna inte kommer att återvända från landslagstjänstgöring i förtid och att han kommer att missa Reds nästa match mot Foxes.

Man United

Fred spelar fler matcher för Brasilien

Vi pratar förstås om Fred, som kommer att spela en hel del för sitt land under landslagsuppehållet. Brasilien spelar inte sin sista match förrän på fredag, vilket innebär att vår mittfältare inte har mycket tid att komma tillbaka i tid till lördagens avspark klockan 15.00 ett drygt dygn senare.

Fred är bland en hel rad brasilianare i Premier League som befinner sig i samma båt. Alla ser ut att missa den första matchen i Premier League när de är tillbaka – vilket uppenbarligen är en ganska dålig planering från UEFA/FA/FIFA:s sida.

Solskjaer startar ofta Fred

Oavsett vad vi fans tycker om Fred litar Solskjaer på honom och startar alltid honom i dessa viktiga lägen. Managern kommer nu att tvingas till en taktisk ändring utan egen förskyllan. Om det innebär att Donny van de Beek äntligen får chansen återstår att se, även om jag fortfarande tror att det mer sannolika alternativet är att Paul Pogba flyttar tillbaka in i hjärtat av vårt mittfält.

Läs mer om Manchester United här

Oavsett vem som spelar vill jag tro att vi är tillräckligt bra för att få ett positivt resultat i den här matchen. Vem bör starta i stället för Fred mot Leicester City? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *