Cristiano Ronaldo: Månadens spelare i Premier League

Manchester United-fansen reagerar efter att Cristiano Ronaldo vann utmärkelsen Månadens spelare i Premier League Ett urval av Manchester United-fans reagerade på Twitter efter att Cristiano Ronaldo vann utmärkelsen Premier League Player of the Month (POTM) för september. Den portugisiske landslagsmannen gjorde en överraskande återkomst till de röda djävlarna efter 12 år i somras.

Läs mer om man Utd här.

Cristiano Ronaldo – Player Of The Month

Han gjorde en minnesvärd debut i andra ligan mot Newcastle United och gjorde ett dubbelspel i segern med 4-1. Ronaldo gjorde sitt tredje ligamål för säsongen i comebacksegern med 2-1 mot West Ham United, men kunde inte hitta nätet i september månads sista match mot Aston Villa. Liverpools Mohamed Salah ansågs allmänt vara den främsta rivalen till utmärkelsen, men Ronaldo var alltid i topposition för att vinna det individuella priset.

Cristiano Ronaldo

Cristiano värd priset september månad

Mängder med fans hurrade och gav sitt medgivande till att Cristiano Ronaldo vann Player Of The Month nu i september. Ronaldo har nu vunnit POTM i Premier League vid fem tillfällen. Han är bara bakom Sergio Aguero, Steven Gerrard och Harry Kane i listan över alla tiders spelare. Den förstnämnde har vunnit sju gånger.

Ronaldo tillbaka i Man Utd

36-åringen har gjort en sublim comeback med United och gjort fem mål på sex matcher, inklusive ett sent segermål i den 95:e minuten mot Villarreal i Champions League. Han har misslyckats med att göra mål i endast två matcher. En av dessa var mot Everton före landslagsuppehållet där Ole Gunnar Solskjaer tog det överraskande beslutet att starta honom på bänken.

Spelar mycket bra fotboll

Ronaldo hade bara 33 minuter i den andra halvleken, men han kunde inte förändra matchbilden. United delade på det hela mot Toffees i ett 1-1 ligamöte på Old Trafford. Den 45 miljoner euro värderade stjärnan är för närvarande inne på en två matcher lång rad av mållösa matcher i ligan. Han kommer att njuta av att få avsluta den sträckan när de röda djävlarna besöker Leicester City nästa helg.

Statistik från Transfermarkt.com

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *