Zlatan skadad på träning i Milan

Det ser tyvärr ut som som Zlatan Ibrahimovic blev skadad tidigare idag på träning med sitt Milan i Italien. Han har ju varit hemma i Sverige en tid och tränat med Hammarby, som han är delägare i, men är nu tillbaka i Milano och Milan.

Uppgifter i Aftonbladet och även på Sky,s hemsida bekräftar att Zlatan tyvärr har skadat sig och att det kan vara en lång skadefrånvaro, som svensken tyvärr kommer att behöva uppleva. Uppgifter i italiensk press tyder på att det är en skada på hälsenan. Är det en skada på hälsenan, så är det lång rehabilitering tyvärr.

Bild: Wikipedia

Är karriären över nu?

Är det en större skada på hälsenan, så kan Zlatans karriär absolut vara i fara. Vi får se hur pass illa denna skadan är och det innebär i vart fall, utan att veta så mycket om den, stora problem både honom själv men även för Milan, som har återupptagit sin träning efter Covid19 utbrottet.

Vi längtar alla efter bra och välspelad fotboll från Italien och vi väntar såklart på vår Zlatan. Att han skulle få återkomma på planen och återigen få visa vad han kan! Vi hoppas att skadan inte är så pass farlig utan att han kan återkomma till toppfotbollen ännu en gång! Han har kommit tillbaka från stora skador tidigare i karriären och vi hoppas som sagt att han gör det snabbt igen!

Vi uppdaterar denna artikel med ny information, så snart vi har något att tillägga!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *