Van de Beek kopplas ihop med Dortmund och Newcastle

Donny van de Beek har haft svårt att göra något större intryck sedan han flyttade från Ajax till Manchester United för 35 miljoner pund i september 2020. Den nederländske landslagsmannen förbisågs för ordinarie urval av Ole Gunnar Solskjaer och är även en marginell spelare under interimsbossen Ralf Rangnick.

Rykten: Man Utd-stjärnan Van de Beek på väg bort?

Men Van de Beek, som tidigare var en stjärna i ett talangfullt Ajax-lag, kan erbjudas en väg bort från Old Trafford den här månaden. Vi får se vad som händer. Van de Beek har ju verkligen inte fått den tiden i Man Utd som han hoppats på. Tufft att slå sig in i laget har det verkligen varit för denna talangfulle mittfältare.

TOPPNYHETER – DORTMUND, NEWCASTLE VILL HA VAN DE BEEK

Van de Beek uppges överväga en flytt för att vinna tillbaka sin plats i det nederländska laget. Det skulle göra honom gott att ha regelbunden speltid. Inte bara i klubblaget, utan det skulle ge honom större chans att spela regelbundet i landslaget.

Enligt Manchester Evening News är Bundesliga-tungviktarna Dortmund och Premier League-kämparna Newcastle United möjliga kandidater för mittfältaren.

Newcastle United

Startat 19 matcher för Man Utd

United kommer dock att ha sista ordet om en eventuell låneaffär, som inte förväntas innehålla en möjlighet att göra affären permanent i slutet av säsongen. 24-åringen har spelat 49 gånger för de röda djävlarna – varav endast 19 gånger från start – sedan han kom till klubben för 16 månader sedan.

Summa summarum

  • Barcelona kommer att göra ett sista försök att värva Alvaro Morata den här månaden, enligt Sport. Memphis Depay skulle kunna användas som en del av en eventuell affär.
  • Liverpool vill värva Jarrod Bowen och West Ham-anfallaren är intresserad av flytten, uppger Football Insider. Det kommer dock inte att bli i januari.
  • Desperata efter en ersättare till Kieran Trippier är Atletico Madrid intresserade av Manchester Uniteds Diogo Dalot, enligt AS.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *