Toney ber Brentford om ursäkt för videoklipp med svordomar

Ivan Toney har bett Brentford om ursäkt efter att en video publicerades på sociala medier som tycktes visa hur anfallaren svär åt sin klubb. I den korta videon upprepade Toney inför kameran ”f*** Brentford” efter att en kvinna som filmade klippet hade sagt samma sak.

Svor åt Brentford på semestern

Den före detta Newcastle United-anfallaren, som är på semester i Dubai under landslagsuppehållet, förklarade på sociala medier att videon ”var kortklippt och redigerad”, men bad också Brentfords fans om ursäkt och hade redan talat med manager Thomas Frank. ”Jag är medveten om en video av mig som publicerades på sociala medier i dag, som är tagen i Dubai där jag har varit på semester under vinteruppehållet”, skrev anfallaren. ”I den använder jag ett språk som var oacceptabelt.

Brentford fotboll

Nedklippt video – Tvungen att be alla om ursäkt ändå

”Videon klipptes kort och redigerades, men jag måste acceptera den påverkan som detta har haft och jag inser att jag inte borde ha försatt mig i den situationen. ”Jag har förklarat för ledaren vad som hände och bett honom om ursäkt, men jag vill också be om ursäkt för alla Brentfords fans. Jag respekterar hur ni alla stöder laget och jag måste säga hur mycket jag älskar att spela för klubben och för er.

”Jag kommer att vara tillbaka på träning nästa vecka och arbeta hårt för att göra fler mål för att vinna fler matcher för oss under resten av säsongen.” Toney har gjort sex mål på 21 framträdanden i Premier League den här säsongen, efter att ha gjort 33 mål på 48 matcher i Championship 2020-21 – inklusive två på tre i Brentfords framgångsrika slutspelskampanj.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *