Säsongen över för Zlatan i Milan

Det ser tyvärr ut som så att Zlatans säsong är över nu sedan han ådrog sig en muskelskada igår. Detta meddelar den ansedda italienska tidningen La Gazzetta dello Sport idag.

Detta är ett mycket tråkigt meddelande och vi lider både med Zlatan och med Milan och alla dess fans. Det är många som ville se den reslige svensken i laget nu när fotbollen äntligen ser ut att komma igång igen i Serie A. 

Muskelskada

Igår visste man inte omfattningen av Zlatans skada, men man visste att den var allvarlig. Han tog sig av planen för egen maskin, men att det var mer än en sträckning visste man direkt. Man befarade direkt att skadan var så allvarlig att säsongen var i fara.

Detta vet man nu med säkerhet att den är. Oavsett om säsongen kommer igång som planerat eller inte, så kommer inte Zlatan till spel i Milan denna säsong. Tyvärr.

Bild: Wikipedia

Spel i Allsvenskan

Vi får se om det blir något spel för Zlatan i Hammarby. Han har ju tränat med Hammarby under coronatiden och äger även en del i klubben. Det är många i Hammarby, som såklart hoppas detta och det ger ett uppsving till allsvenskan ifall han spelar här i Sverige. Vi får dock se hur det blir med allt. När fotbollen kommer igång och hur rehabiliteringen för svensken kommer att fungera.

Det kan ju även bli så att han erbjuds en förlängning av sitt kontrakt med Milan, men detta vet vi inget om i skrivande stund. Vi återkommer med mer information i ämnet, så snart vi har något matnyttigt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *