Rykten Juventus: Lingard ersätter Dybala?

Jesse Lingard stannade kvar i Manchester United bortom januari månads transferfönster, men den engelske landslags-mannens långsiktiga framtid på Old Trafford är långt ifrån säker. Efter att ha kämpat för framträdanden den här säsongen under Ole Gunnar Solskjaer och sedan Ralf Rangnick kan Lingards tid i United vara på väg att nå sitt naturliga slut.

Mera transfers och Silly rykten

Flera lag vill ha Lingard på fri transfer

Ett antal lag har tipsats om att flytta för 29-åringen i slutet av säsongen, då han officiellt blir en fri agent. han tillför mycket vad gäller det offensiva spelet och är given när han är i form. ja, om han inte spelar i United då, för då är han längre ner vad gäller turordningen.

Manchester United Fotboll

TOPPNYHET – LINGARD PÅ JUVES RADAR

Juventus har inte kunnat komma överens om nya villkor med Paulo Dybala och enligt Calciomercato finns det redan planer på att ta in en ersättare under nästa fönster. Rapporten hävdar att Juve är stora fans av Lingard, trots hans begränsade speltid den här säsongen, och kommer att försöka se bort konkurrensen om hans signatur.

Newcastle United och West Ham, där Lingard tillbringade en framgångsrik låneperiod 2020-21, har också tippats att flytta för Uniteds akademiprodukt.

Summa Summarum

– Barcelona har tagit de första stegen mot att värva den snart fria Marcelo Brozovic från Inter i slutet av säsongen, enligt Calciomercato.

– Transferexperten Ekrem Konur hävdar att Manchester City är övertygade om att de kan komma överens om nya villkor med Ilkay Gundogan i samband med intresset från England, Spanien och Tyskland.

– Juve har nyligen tippats att flytta på Nicolo Zaniolo, och Calciomercato menar att Roma kommer att låta mittfältaren lämna om hans värdering på 40 miljoner euro uppfylls.

– Marco Asensio är öppen för att förlänga sitt kontrakt med Real Madrid efter nästa säsong, trots att han inte är förstavalet. Detta enligt Goal.

– Douglas Costa har gått med på att ansluta till Los Angeles Galaxy från Juventus på ett första 18-månaderskontrakt, hävdar Fabrizio Romano, med en överenskommelse som ska bekräftas i början av nästa vecka.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *