Rykten: Haaland – Salah och Matic

Rykten: Newcastle överväger att köpa Dortmund’s Haaland. Jakten är igång för att värva Borussia Dortmunds anfallare Erling Haaland, som kan vara på väg att göra en flytt i mitten av 2022. Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Chelsea och Paris Saint-Germain är alla intresserade av den norska målmaskinen, men kan Newcastle United också vara en faktor?.

Se fotboll

Haaland gjorde 41 mål på 41 matcher förra säsongen för Dortmund och har redan 13 mål den här säsongen.

Newcastle ger sig in i jakten på Haaland

Newcastle är den senaste klubben att ge sig in i racet om att värva Borussia Dortmunds norska anfallare Erling Haaland, rapporterar AS. Rapporten hävdar att Real Madrid håller på att tappa greppet som favoriter till att värva Haaland, med Manchester City, Paris Saint-Germain och nu Newcastle som potentiella kandidater.

Magpies flytt sägs vara ”inte utesluten” efter klubbens övertagande av Saudiarabiens offentliga investeringsfond, som verkar vara redo att göra ett stort kliv på transfermarknaden i januari.

tranare fotboll

Rykten:

– Mohamed Salahs agent har anlänt till England för kontraktssamtal med Liverpool om ett kontrakt på 500 000 pund i veckan, enligt Mirror.

– ESPN rapporterar att Premier League-trion Manchester United, Manchester City och Liverpool följer Monacos mittfältare Aurelien Tchouameni och konkurrerar med Real Madrid. Uniteds intresse sägs vara baserat på om Paul Pogba avgår.

– Dusan Vlahovic kommer att följa Federico Chiesas exempel och avvisa ett nytt kontraktserbjudande från Fiorentina till förmån för en flytt till Juventus och ignorera Premier League-intresset från Tottenham och Liverpool, rapporterar La Gazzetta dello Sport.

– Barcelona är intresserade av Manchester Uniteds Nemanja Matic, hävdar The Sun. Serben har lite mer än 18 månader kvar på sitt United-avtal så Barca tror att de kan värva honom nästa lågsäsong till ett billigt pris.

– Goal Germany rapporterar att Bayern München gör ett försök att värva Salzburgs talang Karim Adeyemi, där spelarens agent och far rapporteras ha fört samtal med Bayernklubben på lördag.

Det skall verkligen bli spännande att se vad som händer i kommande transferfönster, men även de kommande veckorna med nya kontrakt, erbjudanden, rykten och annat som har med fotbollen att göra. Ibland är det bästa som händer inom fotbollen inte ens på planen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *