Premier League startar med kollektiv träning

Vi kom ett steg närmare start av Premier League idag när det tillåts kollektiv träning och tacklingar. Det är riktigt roligt! Premier League är min favorit liga och vi är många som har saknat den engelska fotbollen. Som vi har längtat och trånat efter att få se fotboll i världsklass! 

Närmare omstart av Premier League

Detta besked kom väl till pass och det känns som det kanske kan komma en omstart av ligan in om den närmaste månaden eller så i England. Bundesliga har ju startat om som du säkert redan vet och de spelar matcher inför tomma läktare, men de spelar i vart fall!

Träningarna i Premier League skall vara minimala vad gäller närkontakt, men man får tacklas och det är kollektiva träningar som gäller från och med nu. Vi hoppas som sagt även på en omstart av ligan och vi får se de sista matcherna på säsongen och en vinnare kan koras av ligan!

Träningar sedan en vecka tillbaka

För en dryg vecka sedan fick klubbarna börja träna i små grupper. Det har varit en försiktig start av träningen och man har inte fått vara kollektivt som vanligt. Corona härjar ju över hela världen och den engelska ligan har inte heller klarat sig ifrån detta farliga virus. Premier League hoppas på omstart i mitten av juni. Så gör även vi!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *