Premier League startar 17 juni

Premier League startar om 17 juni 2020! Detta är uppgifter från BBC och Telegraph. Båda är kända för att bruka ha rätt om den engelska fotbollen och rykten, som kommer och går. Vi tror på detta och tror att det kommer att bli en start av den engelska fotbollen 17 juni! 

3 veckor till spelstart

Detta är mycket goda nyheter för oss fotbollsälskare! Vilka goda nyheter! Det är trovärdiga nyheter och vi hoppas verkligen på spel i Premier League om 3 veckor! Som vi har längtat efter att få se toppfotboll och att få spela och betta på våra lag! Nu snart är väntan över! Spelschema för nuvarande säsong 2021/2022

Det skall spelas 92 matcher

Det sägs vara 92 matcher kvar i ligan denna säsong, som Liverpool leder för Manchester City. Liverpool kommer förmodligen att vinna ligan då man leder med hela 25 poäng! Helt överlägsna oavsett om man håller på dem eller inte. Klopp har verkligen fått ihop ett mycket slagkraftigt lag!

Engelsk ligafotboll återvänder

Som sagt. Det ser med stor sannolikhet ut som det kommer att spelas bra och härlig fotboll igen denna sommar i England. Det skall säkerligen omgärdas av stor säkerhet vad gäller coronaviruset och spelare, tränare och personal kommer att få följa strikta protokoll för att få spela och träna denna säsong!

Tomma läktare kommer det att vara till en början, men sedan får vi se hur länderna väljer att öppna upp vad gäller folksamlingar, konserter och sportevenemang. Skall bli spännande att följa! Vi ser med stor tillförsikt fram emot fotboll i toppklass inom den kommande månaden i Premier league! Helt underbart!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *