Juventus vill alltid vinna varje tävling

Bianconeri nykomling Vlahovic ger inte upp Scudetton.  Dusan Vlahovic ger inte upp hoppet om att vinna Serie A-titeln efter att ha hjälpt till att skjuta Juventus till fjärde plats i sin Bianconeri-debut i söndags. Vlahovic anslöt sig i januari i transferfönstret i en stor penningövergång från Fiorentina och markerade sin debut med öppningsmålet i en 2-0-seger över Verona.

Mera fotboll

Juventus ligger nu 8 poäng bakom Inter

Segern lämnade Juventus åtta poäng bakom ledarna Inter, som besegrades av rivalerna från Milano i lördags, även om Nerazzurri har en match mer spelad. Serben var nöjd med att ha hjälpt sitt lag till tre viktiga poäng och säger att Juve måste tro på att de fortfarande är med i racet om Scudetto.

”Det var väldigt viktigt att vinna den här matchen eftersom de här matcherna efter [landslagsuppehållen] är de svåraste mentalt”, sa Vlahovic till DAZN efter matchen. ”Vi hade en bra inställning från början och i slutändan lyckades vi göra det som var viktigast, att vinna.

Juventus fotboll

”Jag måste tacka mina lagkamrater och tränaren som välkomnade mig väldigt bra och hjälpte mig mycket, jag försöker förstå så fort som möjligt hur det fungerar här, jag måste bara fortsätta så här och jobba hårdare. Det viktigaste är att ha vunnit idag.

”Juve tänker alltid på de högsta målen, när de börjar en tävling gör de det alltid för att vinna. Jag är här för att ge mitt maximala bidrag, match för match, och i slutet av säsongen kommer vi att göra matchen.”

Scudetton går förmodligen till Inter, Milan eller Napoli

Juventus huvudtränare Massimiliano Allegri antydde dock att de tre främsta är de enda utmanarna. ”Scudetto? Det gäller de tre främsta, Inter, Milan och Napoli”, sade Allegri till DAZN. ”Vi måste ta ett steg i taget. Vi har nu målet i sikte. Coppa Italia och en plats i Champions League: 80 poäng behövs.”

Bianconeris nästa möte i Serie A – efter kvartsfinalen i Coppa Italia mot Sassuolo på torsdag – är ett avgörande möte med Atalanta den 13 februari, som ligger två poäng efter Juventus men har en match i ryggen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *