Hazard och Isco räddar Madrid: Gör mål

Carlo Ancelotti erkände att Eden Hazard och Isco kan ha varit frustrerade över sina begränsade roller för Real Madrid men hoppas nu kunna lita på båda framöver. Hazard och Isco har bara startat 10 Madridmatcher tillsammans i alla tävlingar den här säsongen och satt återigen på bänken i torsdagens Copa del Rey-möte mot Elche.

Jag vet att jag kan räkna med dem, säger Ancelotti

Isco kom in sent på ordinarie tid när matchen var mållös, innan Hazard kom in när matchen gick in i förlängning. Paret hade inte någon omedelbar inverkan, eftersom Marcelo blev utvisad och Gonzalo Verdu gjorde en avböjd öppning för Elche, men vände till slut matchen på huvudet.

Isco kvitterade innan Hazard med sitt första mål för säsongen skickade Madrid vidare.

real madrid

Isco och Hazard gör mål

En rapport i förra veckan hävdade att Madrid hade accepterat ett bud från Newcastle United på Hazard, men tillade att spelaren avvisade flytten. Han har nu haft två målinblandningar i lika många framträdanden – lika många som i sina tidigare 17 matcher.

En glad Ancelotti verkar övertygad och säger om yttern och Isco: ”Jag visste att förändringarna skulle kunna ge laget ett uppsving och det har de gjort.

”[Hazard] och Isco har vunnit matchen. Det har en betydelse. Det kan vara så att de förtjänar att spela mer, men det förflutna är det förflutna och man måste se framåt. ”Jag vet att jag kan räkna med dem och med en trupp som har allt, en extraordinär karaktär och som kämpar mot motgångar och aldrig ger upp.

”Jag är väldigt glad. Jag tror att det är den match som har gett mig mest lycka.”

Madrid vill vinna cupen

Båda spelarna kan förvänta sig att återigen få spela i kvartsfinalen av Copa om fjorton dagar, då Madrid kommer att vara utan en mängd sydamerikanska stjärnor på grund av ett kort landslagsuppehåll utanför ett FIFA-fönster.

Det är nonsens”, sade Ancelotti om frågan. ”Det är oundvikligt, men det måste ändras. Vi måste göra dem mer rättvisa för alla.” Madrid spelar i åttondelsfinal för femte gången på sex säsonger, även om de inte har vunnit trofén sedan 2013-14. Endast två gånger det här århundradet har Blancos lyft Copa.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *