Aubameyang ”helt frisk” efter hjärtkontroller

Arsenals anfallare Pierre-Emerick Aubameyang har avslöjat att hans hjärta är ”helt okej” och att han är ”helt frisk” efter att ha genomgått tester i London. Gabons lagkapten återvände från Africa Cup of Nations på medicinska grunder utan att spela en match efter att hjärtskador upptäcktes när han genomgick hälsokontroller.

Den engelska fotbollen

Testade positivt för Covid

Aubameyang hade testat positivt för COVID-19 den 6 januari efter Gabons ankomst till Yaounde. 32-åringen uppgav på torsdagen att han är tillbaka i träning efter att ha fått klartecken. Han skrev ett inlägg på Instagram: ”Jag kom tillbaka till London för att göra några ytterligare kontroller, och jag är väldigt glad att kunna säga att mitt hjärta är helt okej och att jag är helt frisk!!!

”Uppskattar verkligen alla meddelanden de senaste dagarna och jag är redan tillbaka i träning igen.” Aubameyang har i veckan kopplats ihop med en låneförflyttning till den saudiska klubben Al Nassr.

arsenal fotboll

Aubameyang – Inte funkat helt friktionsfritt på senaste tiden

Den tidigare Borussia Dortmund-mannen har inte spelat för Gunners sedan han fråntogs kaptensbindeln på grund av disciplinbrott förra månaden. Arteta sade om sin tidigare kapten under en presskonferens på onsdagen: ”Han är i London och genomgår några undersökningar eftersom vi inte har fått någon klarhet från Gabon om varför han kom tillbaka.

”Så det är vår skyldighet att se till att han är säker och i gott skick. Hittills historiskt sett med vad vi har gjort med spelaren har det aldrig varit något problem.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *