Barcas Alves och Lenglet testar positivt för COVID-19

Barcelonas försvarare Dani Alves och Clement Lenglet har testat positivt för COVID-19, har LaLiga-jätten bekräftat. Den spanska högstaligan är mitt i vinteruppehållet, men träningen fortsätter som vanligt.

Spelarna blir själv isolerade i hemmet

Ingen av spelarna kommer dock att närvara på Barcas träningsanläggning på tisdag, utan kommer att genomföra en period av självisolering hemma, bekräftade Barca i ett uttalande.

Alves återvände till Barca på en fri transfer förra månaden efter att ha lämnat Sao Paulo i september på grund av en kontraktstvist. 38-åringen, som spelade 391 gånger för Barca under sin första troféfyllda period på Camp Nou, kan inte officiellt registreras för de katalanska jättarna förrän transferfönstret i januari öppnar.

FC Barcelona fotboll

Ferran Torres ansluter inom kort till Barca

Lenglet, å andra sidan, har gjort 13 framträdanden i alla tävlingar för klubben den här säsongen. Samtidigt uppges Ferran Torres förväntade flytt på 55 miljoner pund från Manchester City till Barca ha stoppats av byråkratiskt krångel i måndags.

Den spanske landslagsmannen genomgick en läkarundersökning på måndagen inför sin förväntade avslöjande vid middagstid på tisdagen. Kontrakten mellan de två klubbarna har dock inte slutförts, och tillkännagivandet av hans signering väntas nu inte förrän tidigast sent på tisdagen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *