VM biljetter fotbolls VM 2018 Ryssland

Ansök om VM biljetter till sommarens fotbolls VM 2018!

FIFA har nu öppnat portarna till biljetter inför fotbolls VM 2018. Man har öppet detta biljettfönster till 31 januari. Man måste klicka sig vidare till FIFAs hemsida som du gör här och registrera dig för att få köpa fotbollsbiljetter till VM. Det är egentligen ingen brådska att kasta sig över datorn eller mobilen för att man skall köpa biljetter, för det kommer först att gå efter 31 januari. Man måste som sagt registrera sig som köpare först.

Här registrerar du dig för att få köpa biljetter hos FIFA.

Svenska Fotbollsförbundets fanklubb har tilldelats 8% av arenornas biljetter vilket ger: 3600 biljetter mot Sydkorea, 3800 biljetter mot Tyskland och 2800 biljetter mot Mexiko. Se bara till att du anmäler dig via länken till FIFA här ovan, så är du med i racet om biljetterna.

Spela på fotbolls VM 2018 hos Unibet!

VM biljetter fotbolls VM 2018 Ryssland

Biljetter till eventuellt slutspel

Slutspelet, ifall Sverige går vidare ser likadant ut vad gäller biljetter. Är du supporter och så tilldelas du biljetter till slutspelet ifall Sverige verkligen går vidare. Vilket vi såklart hoppas! Grupptvåa skulle kunna gå…

Vinner Sverige gruppen spelar vi åttondelsfinal på Sankt Petersburg-stadion i Sankt Petersburg. Till en eventuell sådan match skulle Sverige tilldelas ca 5400 biljetter. Blir Sverige grupptvåa kommer slutspelets första match spelas i Samara vilket ger ca 3 600 supporterbiljetter.

Se till att du registrerar dig för att få köpa fotbollsbiljetter till VM ifall du skall åka. Gör det i så fall innan 31 januari 2018. Tänk på att det är bra att vara ute i god tid samt ordna med flygbiljetter, boende och annat i god tid före själva VM. Det kommer förmodligen vara riktigt många som vill resa till Ryssland och jag läste nyss att sökningar efter denna formen av resor ökat med 1000% idag!

Spela på fotbolls VM hos Unibet!

VM biljetter fotbolls VM 2018 Ryssland

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *