Odds gruppvinnare fotbolls VM 2018 Ryssland

Vilka gruppvinnare blir det i VM turneringen 2018?

Nu har vi vetat om vilka lag alla skall möta i fotbolls VM 2018 i ungefär en veckas tid. Det skall bli spännande såklart när VM väl är igång, men vi kan redan nu spela på odds vad gäller VM i Ryssland i sommar. Unibet har tagit fram odds för gruppvinnare och vi presenterar dessa här nedan.

Aktuella odds hittar du hos Unibet

Lista odds gruppvinnare

Grupp A

Uruguay har lägst odds i denna grupp. De har 2.20 och Ryssland ligger alldeles bakom med 2.30 i odds på att vinna grupp A. Det skall bli spännande att se hur pass bra Ryssland, som ju är värdnation kan hävda sig i denna relativt enkla grupp om man får säga så.

Grupp B

Spanien har låga odds på 1.60 för att vinna grupp B. Portugal, som ju vann EM förra gången har ett odds på 3.5 att vinna gruppen och det kanske är lite högt. Spanien låga odds och Portugal med höga odds i gruppen. En spännande grupp där det kommer att krigas hårt om gruppvinsten.

Odds gruppvinnare fotbolls VM 2018 Ryssland

Grupp C

Frankrike har lägst odds i denna grupp med 1.35 och Danmark ligger på 5.25 i odds för att vinna grupp C. Kul att Danmark spelar VM denna gången. Tror verkligen på att Frankrike tar hem denna grupp.

Grupp D

Argentina har odds på 1,70 och bär favoritskapet i grupp D. Hoppas att Argentina kan få ordning på sin offensiv och verkligen spela den fina fotboll de borde ha kapacitet till. Kroatien har odds på 3.00.

Grupp E

Brasilien är stor favorit i grupp E med odds på 1.25. Serbien tippas på odds 8.5. Det skall bli kul att se Brasilien spela fotboll i VM och jag hoppas de kan få till ett bra VM slutspel.

Aktuella odds hittar du hos Unibet

Grupp F

Tyskland är regerande världsmästare och har odds 1.4 att vinna gruppen. Mexiko är näst på tur med 6.5 i odds att bli gruppvinnare. Sverige tippas som gruppvinnare till 8.0 i odds. Denna gruppen är tuff, men Sveriges landslag är bra och har hittat en stabilitet som de andra bör frukta. Spännande är bara förnamnet!

Grupp G

Belgien tippas som gruppvinnare på 1,90. England har 2.20 och det kommer bli spännande matcher i denna gruppen. England tror ju alltid att de skall ta sig långt i VM sammanhang och vi får se hur det går denna gången. Belgien är ett spännande lag och har många vassa spelare som verkligen kan göra skillnad och ta laget långt ifall allt stämmer.

Grupp H

Grupp H är en jämn grupp och det står mellan Colombia och Polen här om gruppvinsten. Colombia har 2.40 och Polen har 2.95 i odds. Denna grupp tippas att bli relativt jämn, men det kan ju vara på pappret. Vi följer denna gruppen med spänning när det väl beger sig.

Vinnare av fotbolls VM

Man kan självklart spela redan nu på vilket lag som kommer vinna hela VM turneringen 2018. Följande lag har lägst odds för att vinna VM finalen. Brasilien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Argentina. Vi skrev ett inlägg om oddsen för att vinna VM här. Sverige rankas inte så högt för att vinna VM och vi har ett odds på 101 gånger pengarna att vinna VM 2018.

När alla lagen har gått vidare från gruppspelet, så ser vi fram emot själva slutspelet i fotbolls VM 2018. Se till att du håller dig uppdaterad via våra inlägg om VM turneringen här på sajten. Vi kommer att skriva mycket om fotbolls VM både innan själva turneringen och självklart under sommaren 2018.

Aktuella odds hittar du hos Unibet

Odds gruppvinnare fotbolls VM 2018 Ryssland

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *