UEFA:s Drömelva – England och Italien dominerar

Vilka är med i UEFA:s drömelva?

Nu är ju som vi alla vet EM slut för denna gången. Det var ett speciellt EM på många sätt. Vi har fått se många bra och spännande matcher! Nu har UEFA valt ut sin drömelva och det är många bra spelare med på denna lista såklart! Pierre-Emile Höjbjerg tar en plats på listan, men Giorgio Chiellini är inte med på denna prestigefyllda lista.

Man kan ju alltid diskutera vilka som skall vara med på den officiella startelvan, som kallas drömelvan, men det är många bra spelare med som verkligen har visat sig från sina bästa sidor under detta mästerskap. Det har har hur som helst varit sjukt kul att se riktigt bra fotboll på TV under en längre tid och EM har verkligen förgyllt tillvaron för oss fotbollsälskare!

UEFA dromelva

Fotbolls EM:s drömelva 2021

Gianluigi Donnarumma Målvakt (Italien)

Kyle Walker, Högerback (England), Leonardo Bonucci, Mittback (England), Harry Maguire, Mittback (England), Leonardo Spinazzola, Vänsterback (Italien)

Jorginho, Mittfältare (Italien), Pierre-Emile Höjbjerg, Högerytter (Danmark), Pedri, Vänsterytter (Spanien)

Federico Chiesa, Högerforward (Italien), Romelu Lukaku, Forward (Belgien), Raheem Sterling, Vänsterforward (England)

Fattas någon spelare?

Denna formen av listor och startelvor som tas ut kan ju alltid diskuteras. Det är såklart många som skall in på listan och in i elvan. Jag tycker det är en bra uttagen startelva, som verkligen har skapat massor av bra prestationer under fotbolls EM detta året.

Man kan ju alltid ta med fler och man kanske skulle ha valt: Ronaldo, Forsberg, Chiellini, Shaw, De Bruyne, Lukaku, men som sagt. De spelare som valts i drömelvan är alla bra och har gjort väldigt bra ifrån sig under fotbolls EM i år.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *