Svenska domare klara för EM 2016

Domare i EM 2016

Sedan december 2015 har vi vetat att Jonas Eriksson kommer att döma matcher även i fotbolls-EM 2016. Till EM i Frankrike har Jonas även med sig ytterligare fem svenskar i sitt domar-team. Vi i Sverige har säkra och stabila domare på allra högsta nivå! Du kan spela och betta på fotboll tryggt och säkert här inne på vår sajt!

EM och VM turneringar

Jonas Eriksson har dömt både VM och EM-turneringar tidigare och det var ingen större överraskning när han blev uttagen som en av domarna i EM 2016. I sitt domarteam har Jonas med sig ytterligare fem allsvenska domare. Daniel Wärnmark, Mehmet Culum och Mathias Klasenius kommer att vara assisterande domare till Jonas och Markus Strömbergsson och Stefan Johannesson kommer att vara målområdesdomare under EM.

Trion Stefan Johannesson, Markus Strömbergsson och Jonas Eriksson har under många år dömt internationella matcher i VM, EM och Champions League. Även Mathias Klasenius och Daniel Wärnmark har dömt matcher med Eriksson i Champions League tidigare.

FÅR VI SE SVENSKAR I EM-FINAL?

Återstår att se hur långt det svenska domarteamet får döma i EM 2016. Förhoppningen om en eventuell EM-final känns inte helt omöjlig om svenskarna gör en riktigt bra EM-turnering.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *