Speltips West Ham United vs Newcastle 2022

West Ham United och Newcastle United möts i Premier League i helgen. Matchen äger rum på London Stadium och avspark är planerad till 12:30 brittisk tid på lördag. detta är en viktig match för båda lagen. West Ham vill stärka sina positioner i toppen av tabellen och Newcastle behöver vinna för sin överlevnad i Premier League. 

Dagens speltips

West Ham United

West Ham United ligger just nu femma i Premier League-tabellen med 41 poäng på 25 matcher. David Moyes lag är två poäng bakom fjärdeplacerade Manchester United.

Hammers går in i matchen mot Newcastle efter att ha spelat 2-2 mot Leicester City borta på King Power Stadium i Premier League. Det följde på en 1-0-seger mot Watford på London Stadium i ligan.

West Ham united

Lagnyheter:

Michail Antonio är inställd på att leda laget för West Ham.

Newcastle United

Newcastle United ligger 17:e i Premier League-tabellen just nu med 21 poäng på 23 matcher. Eddie Howes lag är fyra poäng före tredje från botten Norwich City, som har spelat 24 matcher.

The Magpies går in i matchen mot West Ham efter en 1-0-seger mot Aston Villa på St James’ Park i Premier League. Det följde på en 3-1-seger mot Everton hemma i ligan.

Lagnyheter:

Kieran Trippier är skadad. Ett stort avbräck för Newcastle.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

  • West Ham har gjort 44 mål på 25 matcher i Premier League.
  • Newcastle har gjort 25 mål på 23 matcher i Premier League.
  • West Ham har släppt in 33 mål på 25 Premier League-matcher.
  • Newcastle har släppt in 44 mål på 23 matcher i Premier League.
  • Newcastle har vunnit sina tre senaste Premier League-matcher.

Slutsats

Newcastle är i bra form för tillfället, men Kieran Trippier är skadad. West Ham siktar på att hamna i Premier Leagues topp fyra och är hemma. Hammers bör kunna knipa en seger.

Speltips West Ham United vinner med 2-1

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *