Omstart av Premier League 2020

Det är många som väntar på en omstart av den engelska högstaligan nu! Premier League planerar sin omstart för fullt nu och vi väntar idogt på att det skall bli fotboll i världens bästa liga igen! Det har diskuterats länge fram och tillbaka nu om starten av Premier League och det kan komma något form av besked inom kort.

Spelare har testats för Covid19

Det är närmare 1000 spelare i ligan nu som har testats för coronaviruset och det har varit få fall av sjukdomen. Det är i skrivande stund under 10 fall av Covid19 på de spelare som testats. Det är ett lågt tal med tanke på hur många spelare det är i Premier League. Vi hoppas som sagt på en omstart och det har pratats om mitten av juni, men inget är klappat och klart alls.

Utan publik

Det sägs att matcherna kommer att spelas utan publik, som det görs i Bundesliga just nu sedan omstarten. Vi hoppas på att fotbollen kommer igång, även om det är utan publik. Tyvärr så är publiken sjukt viktig, vilket vi alla har fått erfara nu sedan matcher spelas utan. Här kan du lära dig om hur du tjänar pengar på Betting Online.

Det är så himla stor skillnad på trycket! Det som även har saknats är att få betta på matcherna! Vilken skillnad på livet utan fotboll och utan lite rolig betting!

Ser fram emot engelsk fotboll

Jag själv ser fram emot att det skall öppnas upp och spelas PL fotboll, så det är galet! Jag har saknat matcherna och vill verkligen se den bästa ligan i världen i mina ögon. La Liga, Bundesliga och allsvenskan för all del är så kul att följa, men inget får upp mot den engelska toppfotbollen! Nu vill vi att Premier League skall starta i juni!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *