Vad är surebets?

Vad betyder surebets?

Ofta varierar oddsen mellan de olika spelbolag en del och ibland kan du göra en vinst oavsett vilket utfall det blir i evenemanget. I denna artikel skall vi kika närmare på vad är egentligen ett Surebet och hur räknar man fram det. Det uppstår ibland att det blir Surebets, men det är svårt att hitta dessa bland alla spelbolag och sajter som tillhandahåller odds.

Det finns dock lösningar för att finna dessa odds och Surebets.

Enligt följande formel så kan du avgöra om det är ett Surebet:

(/Odds 1 + 1 / Odds 2 +…. + 1 / Odds n) <1

När uppstår ett Surebet?

Oddsen förändras så snabbt och antalet idrottsevenemang och bookmakers är så omfattande att det mycket svårt, om inte nästan omöjligt, att identifiera ett Surebet utan hjälp. Olika Internet-tjänster erbjuder oddsjämförelsetjänster (gratis) eller e-post (prenumerationstjänster) när Surebet möjligheten blir tillgänglig.

Vad ar surebets

Oddskomparator

Odds komparatorer är användbara verktyg för att spela på den högsta odds om du har konton hos flera sportvadslagning webbplatser. Men inte ger något hopp om att använda dem för att hitta arbitrages på sportevenemang: bookmakers är mycket snabba med att anpassa sina odds när de inte stämmer!

De enda tjänster som ger dig en verklig chans att placera ett Surebet är e-postnotifiering tjänster. De kommer att skicka ett e-post så snart de upptäcker ett Surebet och du får tusentals mail varje dag. Lite för mycket om du frågar mig, men en del tycker att det är värt besväret.

Våra tips runt Surebets

För att motivera kostnaderna för e-postnotifiering och maximal nytta måste du:

  • Ha stora summor pengar hos flera bookmakers
  • Vara snabb för oddsen ändras snabb när de upptäcker att det är ojämna odds!
  • Kontrollera högsta insats som du kan satsa med varje bookmaker innan du börjar med arbitage
  • Kontrollera spelbolagens olika regler: olika regler för vissa sporter, särskilt tennis och europeisk hockey

I och med att vinsterna sällan blir över 5% per vad så är tyvärr detta inte så vägvinnande. Många spelbolag har högsta gränser för vad man får satsa och det har hänt att bud på felaktigt satta odds har annulerats. Då ligger du ute med stora summor pengar och riskerar att förlora betydliga summor.

Läs gärna mer om betting i vår bettingskola. Se även till att du utnyttjar dina oddsbonusar när du ansluter dig till ett nytt spelbolag.

Nu vet du mer om Surebets

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *