5 steg till att bli en bättre fotbollsbettare

Har du inte turen på din sida? Att betta på fotboll handlar en del om tur, men skicklighet är definitivt en avgörande faktor. Allt som oftast är det svårt att pricka in storvinsterna, men det finns många som lyckas träffa rätt gång på gång. Hur går detta till? Svaret är såklart att det beror på många faktorer, men det finns 5 tips du bör tänka extra noggrant på för att bli en bättre fotbollsbettare.

1. Jämför oddsen

All framgångsrik fotbollsbetting bygger på att hitta rätt odds. Det säger ju sig självt – högre odds ger större eventuell vinst. När du hittar ett spel du tror på bör du därför vänta lite med att satsa dina pengar. Kolla samma spel hos andra bettingbolag för att se om någon erbjuder ditt spel till högre odds!

Battre fotbollsbettare

2. Ta del av bonusar

Inom betting gäller det att nyttja alla eventuella fördelar. En av de största fördelarna är bonusar. Med en lukrativ bonus kan du få mer pengar att spela för, vilket möjliggör fler eller större eventuella vinster.

Enligt svensk spelreglering får du som högst ta del av en bonus om max 100 kronor. Denna begränsning gäller inte de utländska spelbolagen. Dessa bolag har större möjlighet att vara mer generösa med sina bonusar. Här kan du ta del av många olika bonustyper, oftast om högre summor än de hos de svenska alternativen. På bettingutansvensklicens.co kan du jämföra flertalet bettingbolag och deras bonusutbud.

Men kom ihåg: en stor bonus är inte alltid en bra bonus. Se till att ha koll på omsättningskraven, så dina eventuella vinster kan omvandlas till riktiga pengar.

3. Skriv en bettingdagbok

Att bokföra dina spel är alltid en god idé. Detta gör att du enkelt kan lära dig av dina misstag eller fullträffar, för att i framtiden bli en bättre fotbollsbettare. En bettingdagbok är också ett sätt att hålla koll på dina spelvanor. Det är lätt att slänga in flera småspel utan att tänka på att det till slut vuxit till en stor summa pengar.

Att hålla sina spelvanor på en hälsosam nivå är viktigt, och därav även något spelbolagen själva arbetar aktivt för. Många bolag, både med och utan svensk licens, tillhandahåller program och strategier för att du som spelare ska garanteras en säker men rolig spelupplevelse.

Bettare fotboll

4. Statistik före hjärta

En av grundreglerna inom fotbollsbetting är att aldrig betta med hjärtat. Dina spel bör i första hand baseras på statistik och fakta. När det gäller ditt favoritlag är du ofta partisk och det kan därför vara svårt att ta ett nyktert beslut baserat på statistik. Du rekommenderas därav att inte spela på ditt favoritlag.

Om du trots allt vill betta på matchen kan det vara ett alternativ att spela mot ditt favoritlag. På så sätt kan du få ut något av båda utfallen: om ditt lag vinner blir du glad, men om laget förlorar har du i alla fall möjlighet att tjäna pengar på lidandet.

5. Lyssna på experterna

I dag finns mängder av sajter som förser dig med speltips. Nyttja denna tillgång! Det är inte alltid man håller med experterna i deras analyser och tips, och man behöver inte alltid följa dem till punkt och pricka. Men allt som oftast finns en anledning till att de besitter titeln ”expert”. Detta var några av alla de bra tips du kan ta till dig när du skall bli en bättre bettare på fotboll!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *