Speltips Watford vs Norwich City – 21/01/22

I vad som är en riktig nedflyttningssexpoängare i helgen tar Watford emot Norwich på Vicarage Road på fredagskvällen i vad som kan bli en nervig tillställning. Det skall bli spännande att se hur lagen ställer upp och hur denna match kan komma att betyda så mycket för denna säsongen. 

Fler engelska speltips

Bettingtips Watford vs Norwich City

Värdarna lyckades ta en sista poäng borta mot nedflyttningskamraternas Newcastle förra helgen, och det råder ingen tvekan om att Watford kommer att vara desperat att bygga vidare på den 1-1. Även om Hornets fortfarande befinner sig utanför bottenstriden är trycket på Claudio Ranieris axlar på Vicarage Road fortfarande stort.

Watford fotboll

Londonlaget har kämpat hårt i ligan i år

Londonborna har kämpat för att hitta mycket stabilitet sedan de tog in den tidigare Leicester-bossen och är fortfarande mitt uppe i en mycket oroande åtta matcher utan seger. Watford har förlorat sju av dessa matcher i alla format och åkte ur FA-cupen tack vare ett 4-1 nederlag mot Foxes, och måste nu försöka hitta en viss beslutsamhet i ryggen. Även om anfallstalangen Emmanuel Dennis kanske fortsätter att imponera bör man notera att fredagens värdar är utan ett rent mål sedan slutet av augusti.

Norwich måste upp från botten

När det gäller gästerna, som lyckades ta vad som kan visa sig vara en avgörande seger på hemmaplan förra helgen, börjar en del i Norwichs läger tro att deras lag på något sätt kan undvika nedflyttning. Dean Smith, som senast sågs på Carrow Road med en 2-1-seger mot medkämparna Everton, vet att en seger på fredag skulle få hans lag att ta sig ur bottenskiktet.

Men med bara en enda Premier League-seger i bagaget sedan Smiths debut i november, har de gula också visat på en del utdragna problem på bortaplan. Inklusive ett 3-0 nederlag mot Crystal Palace när man skrev av 2021 bör vi vara inställda på en nervös historia på Vicarage Road i helgen. Det bör noteras att 28 av de 30 mötena mellan Watford och Norwich har slutat med över 1,5 mål, så vi satsar på ett liknande resultat här.

Speltips: Över 1,5 mål i Watford vs Norwich City

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *