Speltips Tottenham vs Wolverhampton 2022

Tottenham Hotspur och Wolverhampton Wanderers möts i Premier League i helgen. Matchen kommer att hållas på Tottenham Hotspur Stadium och avspark är planerad att ske klockan 14.00 brittisk tid på söndag. Detta är en viktig match för båda lagen och det skall bli spännande att se hur de ställer upp och hur det kommer gå. Längst ner i artikeln har vi skapat ett speltips. 

Fler speltips i England

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur ligger sjua i Premier League-tabellen just nu med 36 poäng på 20 matcher. Nordlondonklubben är fyra poäng bakom fjärdeplacerade och Londonrivalerna West Ham United, som har spelat 24 matcher.

Antonio Contes lag är i aktion på onsdagskvällen när man tar emot Southampton på Tottenham Hotspur Stadium i Premier League. Tottenham vann mot Brighton and Hove Albion hemma i FA-cupens fjärde omgång förra helgen.

tottenham

Lagnyheter:

Eric Dier, Oliver Skipp och Japhet Tanganga är borta på grund av lår-, ljumsk- och knäskador.

Wolverhampton Wanderers

Wolverhampton Wanderers ligger just nu på åttonde plats i Premier League-tabellen med 34 poäng på 21 matcher. Bruno Lages lag är sex poäng bakom fjärdeplacerade West Ham United, som har spelat 24 matcher.

Wolves är i aktion på torsdagskvällen när de tar emot Arsenal hemma i Premier League. Wanderers led ett 1-0 nederlag mot Norwich City hemma i FA-cupens fjärde omgång förra helgen. Det följde på en 2-1-seger mot Brentford hemma i Premier League.

Lagnyheter:

Romain Saiss kommer troligen att starta för Wolves.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

  • Wolves har vunnit tre av sina fem senaste Premier League-matcher.
  • Tottenham har gjort 26 mål på 20 matcher i Premier League.
  • Wolves är obesegrade i sina fem senaste Premier League-matcher.
  • Tottenham har vunnit 3 av sina 5 senaste Premier League-matcher.
  • Wolves har släppt in 16 mål på 21 Premier League-matcher denna säsong.

Slutsats

Wolves är ett bra lag som kan vara en kraft att räkna med på alla dagar. Men Tottenham gör det extremt bra under Conte och det är mycket troligt att Spurs kommer att knipa en knapp seger i den här matchen.

Speltips: Tottenham Hotspur vinner med 2-1

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *