Speltips PSG – Bayern München onsdag 2017/09/27

Som rubriken lyder, PSG får besök av Bayern München på onsdag kväll och matchen sparkas igång 20:45, en toppen match som kommer bjuda på hög kvalitet och ett oerhört högt och intensivt tempo från båda lagen. Båda lagen har inlett säsongen bra men PSG är det laget som visat mest vilja och styrka hittills. Läs mer om Odds och hur det fungerar här.

Bägge lagen vann sin inledningsmatch i årets gruppspel i Champions League, PSG som gästade Celtic åkte hem med tre enkla poäng efter en stor kross, hela 0-5 återvände fransmännen hem efter den enkla matchen.

Spela hos Betsafe här!

Bayern München spelade sin första match på hemmaplan och fick besök av det Belgiska topplaget Anderlecht, även Bayern München gjorde som PSG och tog tre enkla poäng dem också trott satt dem inte alls visade samma stekheta glöd som tyskarna brukar visa upp så blåste domaren av matchen och 3-0 var slutresultatet.

Säsongens ligaspel och dagsform

Kollar man även på dem bägge lagens ligamatcher så har även där PSG inlett lite starkare än Bayern München. Med 7 spelade matcher av fransmännen så har de kammat hem 19 poäng, sex vinster och en oavgjord och toppar därmed tabellen med en mycket imponerande målskillnad, hela 21 mål gjorda på 7 matcher och enbart 3 mål insläppta ligger dem på +18.

Bayern München som också inlett säsongen bra men är dessvärre inte riktigt samma lag som vi sett dem senaste säsongerna, med 6 spelade matcher har de skrapat ihop 13 poängen, fyra vinster, en oavgjord och en förlust. 14 gjorda mål och 5 insläppta så ligger dem på +13 i målskillnad och ligger även på en tredjeplats i ligan, ett poäng efter Hoffenheim och tre poäng efter Dortmund. Dock ska man inte ta något för givet när det kommer till Bayern München då deras svackor inte brukar stå sig länge.

Skador inför matchen

Innan vi går in på själva speltipset så vill jag nämna de spelare som eventuellt inte kommer delta i matchen vilket kan ha en stor inverkan på spelet. Kollar vi på Bayern München så är deras första målvakt Manuel Neuer skadad och kommer därför inte vara med i denna match, detta är ett hårt slag för Bayern München då han är en av världens främsta målvakter och har gång efter gång visat varför han skall börja varje match mellan stolparna.

Även David Alaba som är en stor profil i Bayern München och levererar varje match har dragit på sig en knäskada, han är tillbaka i träning men är dock oklart om han kommer att vara med från start inför denna match. Även den 26 årige mittfältaren Thiago Alcantara är skadad och även han tillbaka i träning men kan vara osäkert för hans del också om kommer att spela och tillsist den unga vänsterbacken Juan Bernat har dragit på sig en vristskada och kommer att vara tillbaka i början av November så han kommer ej delta i truppen på onsdagen mot PSG.

PSG – Bayern München

PSG har klarat sig lite mildare men även dem har ett par stora namn på listan, till en början stod Neymar över senaste ligamatchen på grund utav en fotskada men verkar vara i from igen mot Bayern München, likaså Angel Di Maria, den otroligt duktiga argentinaren som gång på gång överraskar med sina smarta passningar har varit borta ett tag på grund utav sin knäsena men han är tillbaka i träning men oklar inför stormötet mot Bayern München. Äve Javier Pastore har dragit på sig en vadskada och kommer tillbaka i mitten av oktober och är därför inte med i truppen.

Speltips

Som vi alla vet är det en riktigt tuff match som står på spel, två otroligt bra lag som legat i toppen av världsfotbollen ett tag nu och ställs emot varandra i Frankrike på PSG’s hemmaplan. Med tanke på deras dagsform som varit otroligt hög jämfört med Bayern München’s så tror jag på en jämn match men att PSG tar hem alla tre poängen ändå. En match med få mål så mina tips blir under 1,5 mål i första halvlek samt 1X2 så lägger jag en 1:a.

Spela hos Betsafe här!

Speltips PSG – Bayern München onsdag 2017/09/27

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *