Speltips Peterborough vs QPR – 05/02/22

I helgen möts de båda klassiska engelska fotbollslagen QPR och Peterborough. Det kommer bli en spännande och förhoppningsvis även en bra match. QPR har lite övertag kan jag personligen tycka och tror faktiskt att de kommer att vinna helgens drabbning i FA-cupen. 

Fler internationella speltips

Tävling: FA-cupen

Marknad: QPR vinner

QPR vill förlänga sitt FA Cup-äventyr i helgen och åker till Championship-kollegan Peterborough på lördagseftermiddagen.

Queens Park Rangers

Bild: Wikimedia

Peterborough

Peterborough börjar med värdlaget, som senast visade upp ännu en oroväckande uppvisning, och befinner sig återigen i en kamp för att behålla sin Championship-status. Posh ligger fortfarande två poäng från säkerheten i Englands andra klass och många tippar dem att omedelbart återvända till League One.

Posh har bara tagit en enda poäng från någon av sina fem senaste matcher mot Championship-motstånd. Darren Fergusons mannar, som senast led ett välförtjänt 2-0 nederlag hemma mot Sheffield United, har visat en mängd problem i båda ändar av planen. De senaste problemen har lyfts fram av en tung 4-1-förlust mot Coventry förra månaden, och Peterborough har dessutom bara ett par segrar i bagaget sedan den 23 oktober. När man nu vänder sig tillbaka till FA-cupen kan Blues förbereda sig för ett nytt hårt test.

QPR har haft en bra säsong så här långt

Medan Peterborough kanske kämpar i botten av Championship-tabellen, har QPR fortsatt en anmärkningsvärd formkurva den här säsongen. Mark Warburtons mannar fortsätter att få en mängd beröm och ligger i topposition för att åtminstone ta en playoff-plats, och senast sågs Mark Warburtons mannar landa en 4-0-vinst mot Reading på hemmaplan. Den tidigare Rangers-chefen har faktiskt sju matcher utan förlust i alla format, en serie som sträcker sig tillbaka till slutet av december.

De har bara släppt in ett enda mål i de fyra senaste matcherna, och det råder ingen tvekan om att ett högtflygande QPR kommer att försöka fortsätta på den vägen i helgen. De rider på en riktig våg och vill förlänga sitt FA Cup-äventyr här, en bortaseger på lördag eftermiddag kan hittas till attraktiva odds.

Speltips QPR kommer att slå Peterborough i FA Cupen på lördag

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *