Speltips Notts County vs Barnet 2022 NL

Bettingtips Notts County slå Barnet i fredagens match i National League. Notts County vill utöka sin buffert på slutspelsplatserna på fredagskvällen och välkomnar Barnet till Meadow Lane när helgens matcher i National League inleds.

Fler speltips idag

Notts County mot Barnet

Värdarna började med en imponerande uppvisning förra helgen när de vann med 2-1 mot Eastleigh på hemmaplan, och stämningen i Notts Countys läger borde vara på topp. Magpies, som ligger i topposition för att säkra en slutspelsplats den här säsongen, kommer att veta att de har en ny gyllene chans på fredagskvällen.

Engelska speltips

Ian Burchnalls mannar har ett växande rykte för sina frisparkar i den sista tredjedelen och har nu sex matcher på nacken i alla format. Notts har lyckats förlänga sitt FA Cup-äventyr och bör också få en boost av sin förlängda lila fläck på hemmaplan. Med en fantastisk 3-1-seger mot Wrexham när man inledde det nya året har fredagens värdar vunnit alla sina fem senaste raka matcher på Meadow Lane, och gjort över 1,5 mål i alla dessa hemmasegrar.

Barnet har fått kämpa

När det gäller besökarna, medan Notts County kan tycka att de har en riktig guldperiod, kan man inte säga detsamma om ett kämpande Barnet. När man förra helgen gjorde ännu en oroväckande uppvisning när man drabbades av ett förkrossande 4-1 nederlag hemma mot Chesterfield, har den tillfälliga chefen Dean Brennan sett sitt lag verkligen falla ner i National League-tabellen.

Trots att de fick en välbehövlig uppryckning förra månaden bör man notera att Oranges nu är mitt uppe i en fem matcher lång rad utan seger. Barnet, som nästan befinner sig i limbo i femte klass, kommer att veta att de står inför ytterligare en tuff uppgift när de åker till Meadow Lane på fredag kväll. De drabbades av en 5-0-trumma på hemmaplan när de mötte Notts County i den omvända matchen i augusti, och vi tror på en liknande hemmaseger för slutspelskandidaterna här.

Speltips: Notts County vinner mot Barnet i fredagens National League

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *