Speltips Manchester United vs Southampton 2022

Manchester United och Southampton möts i Premier League i helgen. Matchen kommer att hållas på Old Trafford och avspark är planerad att ske klockan 12:30 brittisk tid på lördag. United spelade endast 1-1 i senaste matchen och vill ha revansch denna gången. Southampton har inte muskler eller kvalitet att rubba Man Utd denna gången tror jag. 

Fler speltips i England

Manchester United

Manchester United ligger just nu femma i Premier League-tabellen med 39 poäng på 23 matcher. De röda djävlarna är en poäng bakom fjärdeplacerade West Ham United, som har spelat 24 matcher.

United går in i matchen mot Southampton efter att ha spelat 1-1 mot Burnley borta på Turf Moor i Premier League. Det följde på en förlust mot Middlesbrough i FA-cupens fjärde omgång.

Manchester United Fotboll

Lagnyheter:

Cristiano Ronaldo kommer troligen att starta, liksom Bruno Fernandes och Jason Sancho.

Southampton

Southampton ligger just nu på 12:e plats i Premier League-tabellen med 25 poäng på 22 matcher. Saints ligger i mitten av tabellen och kommer troligtvis inte att dras in i en nedflyttningskamp eller kämpa för en plats i Europa.

Saints är i aktion på onsdagskvällen när de tar emot Tottenham Hotspur borta på Tottenham Hotspur Stadium i Premier League. Southampton vann med 2-1 mot Coventry City efter förlängning i FA-cupens fjärde omgång förra helgen.

Lagnyheter:

Southamptons försvarare Lyanco är borta. Nathan Tella är också otillgänglig.

Viktiga faktorer att ta hänsyn till

Manchester United har vunnit 2 av sina fem senaste Premier League-matcher.
Southampton har vunnit 2 av sina 5 senaste Premier League-matcher.
Manchester United har gjort 37 mål på 23 matcher i Premier League.
Southampton har släppt in 34 mål på 22 Premier League-matcher.
Manchester United har släppt in 31 mål på 23 matcher i Premier League.

Slutsats

Manchester United har inte den bästa tiden, men de har ett mycket bättre lag än Southampton och bör kunna plocka maximala poäng från matchen i slutändan. De har spelat bra i en halvlek senast och har haft massor med skott på mål, men inte fått hål på målvakterna.

Speltips: Manchester United vinner med 3-0

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *