Speltips Aston Villa vs Manchester United PL

Bettingtips Aston Villa vs Manchester United

Premier League är igång igen i helgen och även om fokus till stor del ligger på transferfönstret i januari kommer många att ha ögonen fixerade på vad som händer i Englands högsta liga. I dag ska vi ta en titt på en match som kommer att bli särskilt personlig för Steven Gerrard – när hans Aston Villa-lag möter Manchester United för andra gången på en vecka.

Aston Villa

Aston Villa försöker fortfarande ta reda på vilken typ av klubb de ska vara den här säsongen; ska de göra en satsning på topp sex, eller ska de dröja runt mitten av tabellen? De har gjort stora affärer redan i januari och om de kan behålla den farten inom laget som hållit dem igång fram till nu kan de få några riktigt starka månader.

Manchester United Fotboll

Lagnyheter

Bailey, Nakamba och Philogene-Bidace är alla borta på grund av skador och McGinn avtjänar för närvarande en avstängning. Coutinho och Young är tveksamma när det gäller konditionen och Traore och Trezeguet är frånvarande på grund av AFCON.

Manchester United

Manchester United må vara i nästa omgång av FA-cupen, men det betyder inte att deras problem automatiskt är lösta. Ralf Rangnick måste hitta en lösning och vi vet att den inte kommer att fokusera på transfers. Det är något djupt fel i grunderna på Old Trafford och tills de kommer fram till hur de ska förändra det här lagets mentalitet kommer de att fortsätta att svika folk.

Nyheter om laget

Pogba är fortfarande långtidsskadad och Shaw och McTominay är båda avstängda. Martial saknas också, Bailly är på AFCON och följande spelare är konditionsmässigt oroliga: Henderson, Maguire, Ronaldo, Dalot, Jones och Sancho.

Faktorer att ta hänsyn till

  • Tidigare i veckan slog Man United Aston Villa med 1-0 i FA-cupen.
  • Aston Villa har vunnit två och förlorat fyra av sina sex senaste matcher.
  • Man United har vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat en av sina sex senaste matcher.
  • Aston Villa har gjort sex mål och släppt in åtta på sina sex senaste matcher.
  • Man United har gjort sju mål och släppt in fyra på sina sex senaste matcher.

Slutsats

Villa kommer att gå efter detta efter förlusten i cupen och vi tror faktiskt att det kommer att göra dem sårbara för några otäcka kontringar. Vi förväntar oss att se United äntligen komma till sin rätt under Rangnick och när de väl har gjort det första målet kommer de att börja få självförtroende – vilket slutar i en omfattande 3-1-seger som förnyar deras strävan efter topp fyra i viss stil.

Förutsägelse: Man United vinner

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *